YKSILÖLLISET VALMENNUKSET

Tarjoan yksilöllistä valmennusta sekä etävalmennuksena, että henkilökohtaisten tapaamisten kanssa. Alla tarkat infot palveluiden sisällöistä sekä niiden hinnat. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. Maksu tapahtuu etukäteen laskulla, joka tulee sähköpostilla.

 

TREENIOHJELMA 100€

Treeniohjelma tulee Trainero.com treeniohjelmapalveluun, jonne asiakas saa pysyvät henkilökohtaiset tunnukset. Trainero.com:ssa on jokaisesta liikkeestä kuva sekä tekniikkaohjeet. Ohjelma on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tavotteiden mukaan. Treeniohjelma on saatavilla myös kotiohjelmana tai mixattuna: salitreeni + kotiohjelma. Yhdellä treeniohjelmalla voit treenata n. 8-12 viikkoa. Treeniohjelmaan kuuluu vastauspalvelu, eli mikäli ohjelmasta herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse.

 

RUOKAVALIO 140€

Ruokavalio on suunniteltu yksilöllisesti ottaen huomioon kaikki asiakkaan omat tarpeet, toiveet ja tavoitteet. Ruokavalio on selkeä ja helposti toteutettavissa, mutta silti monipuolinen sisältäen paljon vaihtoehtoja. Sen avulla opit mm. hahmottamaan, kuinka ateriat koostetaan ja soveltamaan terveellisiä elämäntapoja kaikissa elämäntilanteissa. Ruokavalio sisältää yleiset ohjeet syömiseen sekä henkilökohtaisesti suunnitellun tarkemman ruokavalion. Ruokavalioon kuuluu vastauspalvelu, eli mikäli ohjelmasta herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse.

 

AEROBINEN SUUNNITELMA 40€

Sisältää henkilökohtaisesti suunnitellun aerobisen viikko-ohjelman sinun tarpeiden ja tavotteiden mukaan sekä ohjeet niiden suorittamiseen. Aerobiseen suunnitelmaan kuuluu vastauspalvelu, eli mikäli ohjelmasta herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse.

 

PAKETTITARJOUS: TREENIOHJELMA, RUOKAVALIO & AEROBINEN SUUNNITELMA -15% = 238€

 17275047 10212781244225284 923282668 n

KUUKAUSIVALMENNUS (MINIMI 3KK) 159€/kk

SISÄLTÄÄ:

· ruokavaliot 

· treeniohjelmat (Trainero.com) 

· viikottaisen yhteydenpidon (”viikkotsekkaus”) 

· kehityksen seuranta viikottain 

· lisäravinneoppaan 

· kehonhuolto-ohje (Trainero.com) 

· muutokset ohjelmiin viikottain / kuukausittain (asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan) 

Kuukausivalmennus sopii motivoituneelle treenaajalle, joka haluaa jatkuvan valmentajan tuen sekä yhteydenpidon pidempiaikaiseen ja sitoutuneeseen projektiin. 

Teen kaikki ohjelmat yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon ottaen. Vähimmäiskesto kuukausivalmennukselle on 3 kuukautta.

 

KUNTOSALIOHJAUKSET 60€ / tunti 

Ohjauksen kesto on n. 60min. Yhdellä ohjauskerralla voi käydä läpi max. 2 lihasryhmää. Ohjaan Oulussa (Classic Gym / Figure Fitclub) sekä Helsingissä (City Gym).

 

2 HENKILÖN RYHMÄOHJAUS KUNTOSALILLA 45€ hlö / kerta

Ohjauksen kesto on n. 75min. Yhdellä ohjauskerralla voi käydä läpi max. 2 lihasryhmää. Ohjaan Oulussa (Classic Gym / Figure Fitclub) sekä Helsingissä (City Gym).

 

KAIKKI YHTEYDENOTOT: ilona.siekkinen@hotmail.com

13706223 10210260926858925 85190834 n